where good people drink good beer
 

CREW PAGE

 



marco

kim

bas

raphael

rick


ma

21-5

1230-SL



1400-1900



di

22-5







wo

23-5

1530-SL






do

24-5

1530-SL






vr

25-5

1130-1900

1900-SL

2030-????




za

26-5

1130-SL



1700-0100



zo

27-5

1330-SL



1600-2100



 



marco

kim

bas

raphael

rick


ma

28-5







di

29-5

1530-SL






wo

30-5

1530-SL






do

31-5

1530-SL






vr

1-6

1130-????

1900-SL

2030-0130




za

2-6

1130-1900


1900-SL

2030-SL



zo

3-6

1330-SL



stby



 



marco

kim

bas

raphael

rick


ma

4-6







di

5-6

1500-SL






wo

6-6

1500-SL






do

7-6

1500-1900




1900-SL


vr

8-6

1100-SL

1900-SL





za

9-6

1100-1900


2000-SL

1700-0100



zo

10-6

1300-SL



stby



CHECKLIST

BAR

  • Bijvullen fris en "vaste" bieren
  • Lege flessen sorteren
  • Alle glazen goed poleren er terug zetten
  • Koffiemachine reinigen
  • Afwas kopjes en plankjes etc doen
  • Bar-goot, kranen, spoelbak etc goed poetsen

INTERIEUR

  • Vloer vegen
  • Tafels schoonmaken
  • Krukken ondersteboven op tafels [op zondag & vrijdag]
  • Toiletpapier/handdoekjes bijvullen indien nodig
  • Vuilniszak uit bak halen en achterom buiten zetten

TERRAS

  • Tafels en stoelen recht zetten
  • Tafels schoon vegen
  • Asbakken legen en met kaarsjes en flesjes in krat zetten
  • Eventuele kussens en dekentjes naar binnen halen
  • Krijtborden naar binnen
  • Terras vegen onder parasol vegen

TOT SLOT

  • Lichten in kelder, toilet en gang uit
  • Lichten binnen en buiten uit en afsluiten