Vier je verjaardag bij 'T Hophuys

Kom je verjaardag bij 'T Hophuys vieren met je vrienden, collega's of familie en wordt zelf getrakteerd op een avond of middag gratis drinken!

Wanneer je jarig bent en je wilt met een gezelschap lekker komen genieten van onze heerlijke speciaal bieren, dan ben je van harte welkom. We gooien er zelfs een schepje bovenop en voorzien jou van gratis* drank!!!

Laat ons weten wanneer je wilt komen zodat wij kunnen zorgen dat we voldoende personeel aanwezig hebben en zo ook de service kunnen verlenen die je van ons gewent bent en je zelf een relaxed feestje kunt vieren.

*Voorwaarden: De party is op de dag van de verjaardag en dient vooraf bij ons bekend te zijn met een datum, tijdstip en het verwachtte aantal bezoekers. De jarige dient zich op de dag te legitimeren als bewijs dat hij/zij daadwerkelijk jarig is. De gratis dranken voor de jarige zijn tap bieren tot €5, frisdranken, koffie/thee en wijnen. Het aanbod is exclusief bieren op fles of sterk alcoholische dranken. De gratis drank wordt enkel verstrekt aan de jarige zelf en kan niet worden "meegenomen" door andere gasten.