where good people drink good beer
 

WK VOETBAL POULE

Speel deze zomer mee in de WK voetbal poule van Proeflokaal 'T Hophuys en maak kans op leuke prijzen!

 

Behalve dat je leuke prijzen kunt winnen, draag je ook nog een steentje bij aan een goed doel. Wij hebben gekozen om met de opbrengst van deze voetbal poule de Fernando Ricksen Foundation te steunen.

 

Ga naar https://www.wkvoorspellen.nl/poule/111650/aanmelden

Je kunt je op deze site registreren/aanmelden om mee te spelen in de poule.

 

Wil je ons helpen de Ricksen Foundation te steunen en kans maken op de prijzen, dan dien je het inleg geld van €5 over te maken op NL58 ABNA 0589 0338 59 t.n.v. M.Coenen en onder vermelding van je Team Naam. Nadat je betaling (uiterlijk donderdag 14 juni om 16:59) is ontvangen speel je mee!

Heb je niet betaald, dan speel je wel mee maar kun je niet meedingen voor de prijzen. Je speelt dan zogenaamd voor "spek & bonen".

 

De prijzen:

3e Prijs - Een bierpakketje van Proeflokaal 'T Hophuys t.w.v €20

2e Prijs - Een waardebon voor een bierproeverij van zes verschillende bieren met hapjes, voor 2 personen ('T Hophuys) t.w.v €40

1e Prijs - De helft van al het inleg geld met een maximum van €250

 

Het restant van het inleg geld doneren wij aan de Fernando Ricksen Foundation!

 

Overtuig zoveel mogelijk vrienden, familie en bekenden om mee te doen zodat we zoveel mogelijk geld kunnen doneren aan de Ricksen Foundation. Laat ons met zo veel mogelijk mensen hier een spannende, leuke en competitieve wk voetbal poule van maken.

PERSONEEL GEZOCHT

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken voor bar en bediening werkzaamheden. Of je nu ervaring in de horeca hebt of niet, dat vinden wij niet zo belangrijk. Wat we wel belangrijk vinden is dat je vriendelijk bent, goed met mensen kunt omgaan, zelfstandig en in een team kunt werken, flexibel bent, in het weekend kunt werken, bereid bent om te leren over speciaal bier. Zie je het wel zitten om te komen werken in dit hop paradijs, meld je dan!

Klik hier om ons een mail met CV te sturen...