ONZE BIEREN | BEER MENU

Voor ons actueel aanbod aan bieren verwijzen wij U graag naar onze Untappd Pagina. Hier ziet U de laatste bieren op tap en op de fles daar wij deze meteen updaten als er een nieuw bier wordt aangeslagen

BIEREN VAN DE TAP

Wij weten dat de echte speciaal bier liefhebbers graag nieuwe bieren proeven, en daar zijn we heel blij mee. Want onze kracht is ons sterk wisselend assortiment aan bieren, zowel op fust als op de fles. Er zijn dan ook wekelijks nieuwe bieren te proeven bij ons!

Wij geloven dan ook niet in een grote bierkaart waar men "zeer trots" 100+ bieren aanbied die het hele jaar hetzelfde zijn. Wij wisselen graag en hopen zo ieder jaar minstens 500 bieren te hebben gepresenteerd...!!!

Uiteraard komt het dan ook voor dat een bier dat je pas bij ons hebt gedronken niet meer voorradig is. Maar gelukkig zijn er altijd voldoende andere bieren waarvan je kunt genieten.

ONZE VASTE BIEREN OP TAP

Van de 20 tapkranen die we hebben zijn er uiteraard een aantal gereserveerd voor "vaste" bieren. Hier komen we niet onderuit omdat dit bieren zijn die zeer veel gevraagd worden en waar we niet zonder kunnen.

Grolsch Pilsener - Van onze vaste pils brouwer hebben een heerlijk frisse en hoppige pilsener die we standaard schenken in een mooi 25cl voetglas voor een zachte prijs van €2,40. De pils is ook verkrijgbaar als 18cl fluitje en halve liter.

Grolsch Weizen - Een zacht, fruitig-zoet tarwebier naar origineel Duits Weizen recept met een makkelijke afdronk. Heerlijk voor de warmere dagen van het jaar. De Grolsch Weizen komt als 30cl voor €3,70 en als 50cl voor €6,00.

Grolsch Bokbier - Een vaste kraan voor de verschillende Grolsch bokbieren. Alhoewel dit een vaste bokbier tap betreft wisselt het assortiment van lentebok, herftsbok en winterbok. Verkrijgbaar als 25cl voor €3,60.

Grimbergen - Omdat er toch veel vraag is naar een Belgisch abdijbier hebben wij twee tapkranen gereserveerd voor bieren van Grimbergen. Dit is veelal de Grimbergen Blond en Dubbel, verkrijgbaar als 25cl voor €3,80.

Magners - Niet helemaal een bier, maar wel ontzettend lekker en enorm populair! De Magners Original Irish Cider is bij ons op tap verkrijgbaar als 50cl voor €6,00 en als 25cl voor €3,20.

Guinness - De meest bekende stout ter wereld is zonder meer Guinness. Deze zachte stout met heerlijke tonen van koffie, chocola en drop is bij ons van de tap verkrijgbaar als 50cl voor €6,00 en 25cl voor €3,20.

Brewdog Punk IPA - Als officiele "Dog Dealers" hebben wij een kraan gereserveerd voor deze klassieke India Pale Ale. Heerlijk fris, fruitig en goed gehopt. De Punk IPA is verkrijgbaar als 25cl voor €4,00.

De andere 12 kranen zijn uitsluitend wisselkranen en het bier aanbod varieert naar gelang seizoen, bier populariteit en brouwerij aanbod. Je zult er met regelmaat top bieren aantreffen van brouwerijen zoals Uiltje (NED), Sixpoint (USA), Brewdog (SCO) Mikkeler (DEN) en Pohjala (EST). De meeste bieren worden standaard geschonken in 25cl glazen en prijzen variëren vanaf €3,60. De meeste speciaal bieren zijn tevens verkrijgbaar in kleinere 15cl proefglazen!