HOPHOUSE BEER
 
 

HOPHOUSE BREWING

Hophouse Brewing is ontstaan zoals bijna elke Craft brouwerij. Thuis!

Wij experimenteren met een kleine brouwinstallatie van 50 liter en ontwikkelen hier onze recepten in onze zogenaamde Trial & Error Series (TRL+RRR). Wanneer wij tevreden zijn met een recept/bier, dan kijken wij naar de mogelijkheden om dit bier op grotere schaal te produceren als zogenaamde huurbrouwer en brengen dit dan op de markt in batches van 200, 500 of 1.000 liter. Deze bieren zijn dan verkrijgbaar in ons proeflokaal en verschillende winkels, slijters en horeca.

Ben je geïnteresseerd in onze bieren om te verkopen in jouw speciaal bier winkel, slijterij of café/restaurant? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren graag over de beschikbaarheid, prijs en verkoopadviesprijs. Wil je een bier exclusief voor jouw zaak? Ook hier kunnen wij iets voor je betekenen. We kunnen samen een concept ontwikkelen dat wij dan op gewenste schaal voor je brouwen...

Uiteraard zijn wij ook met de toekomst van Hophouse Brewing bezig en hebben, als volgende stap, ons vizier gezet op een eigen volwaardige brouwinstallatie van 200L. Realisatie van dit project is op volle gang en wordt gefinancierd door de opbrengst van de bieren die wij nu op de markt brengen, samen met een stukje crowdfunding. Voor meer informatie over onze crowdfunding mogelijkheden (Hophouse Membership) kunt U ons een mail sturen.

KLIK HIER voor een overzicht van onze bieren

ETIKETTEN

Verzamelaars; helaas! Wij zijn een zeer kleine organisatie die als huurbrouwer actief is. Wij hebben geen losse etiketten die wij kunnen toesturen. Wil je een etiket van ons hebben, dan adviseren wij om ergens ons bier te kopen en het etiket zelf los te weken. In toekomst hopen wij deze service wel te kunnen bieden. Zodra dit het geval is, dan zullen wij dit hier op onze site vermelden.