HOPHOUSE BEER
 
 

HOPHOUSE BREWING

Hophouse Brewing is ontstaan zoals bijna elke Craft brouwerij. Thuis!

Wij experimenteren met een kleine brouwinstallatie van 50 liter en ontwikkelen hier onze recepten in onze zogenaamde Trial & Error Series (TRL+RRR). Wanneer wij tevreden zijn met een recept/bier, dan kijken wij naar de mogelijkheden om dit bier op grotere schaal te produceren als zogenaamde huurbrouwer en brengen dit dan op de markt in batches van 200, 500 of 1.000 liter. Deze bieren zijn dan verkrijgbaar in ons proeflokaal en verschillende winkels, slijters en horeca.

Ons bier in jouw koeling: Wil jij als café of slijter ook eens onze bieren verkopen? Dat kan! Voor onze Limburgse distributie kun je terecht bij Beermeister. Zij Kunnen in principe al onze bieren uit voorraad leveren. Stuur ze even een mailtje...

Is je locatie elders in Nederland, stuur ons dan even een bericht en dan kijken we hoe wij ons bier het makkelijkste bij je kunnen krijgen.

EIGEN BIER? Dat kan! Wil je een bier exclusief voor jouw zaak, dan kunnen wij iets voor je betekenen. We kunnen samen een concept ontwikkelen dat wij dan op gewenste schaal voor je brouwen. Indien je hier interesse in hebt, dan horen we graag van je.

Uiteraard zijn wij ook met de toekomst van Hophouse Brewing bezig en hebben, als volgende stap, ons vizier gezet op een eigen volwaardige brouwinstallatie van 200L. Realisatie van dit project is op volle gang en wordt gefinancierd door de opbrengst van de bieren die wij nu op de markt brengen, samen met een stukje crowdfunding.

KLIK HIER voor een overzicht van onze bieren

ETIKETTEN

Verzamelaars; helaas! Wij zijn een zeer kleine organisatie die als huurbrouwer actief is. Wij hebben geen losse etiketten die wij kunnen toesturen. Wil je een etiket van ons hebben, dan adviseren wij om ergens ons bier te kopen en het etiket zelf los te weken. In toekomst hopen wij deze service wel te kunnen bieden. Zodra dit het geval is, dan zullen wij dit hier op onze site vermelden.