'T HOPHUYS & CORONA


Zoals bekend mag de horeca vanaf 1 juni weer gasten ontvangen. Ondanks de vele gesprekken die onze branche vertegenwoordiger heeft gevoerd met de overheid zijn er wel nog vele beperkingen bij het ontvangen van gasten.

Een bezoek aan 't Hophuys kan nu in principe alleen nog maar met een reservering, zoals je normaliter ook bij een restaurant zou doen. Je kunt vooraf een tafel reserveren voor binnen of buiten op terras. Heb je niet gereserveerd dan kun je proberen een walk-in reservering te krijgen. Kom dan gewoon even langs en indien een tafel beschikbaar is, dan reserveren wij die ter plekke voor je... Maar, officieel reserveren moet! We zullen dus wel je gegevens noteren...

Tijdens je bezoek zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je ervaring veilig is. Je gereserveerde tafel zal schoon en ontsmet zijn, serveerders nemen de veiligheid in acht en er zal een veilig systeem zijn om naar het toilet te kunnen gaan. Omdat de tafels allemaal ruim anderhalve meter uit elkaar staan is er natuurlijk beperkt plaats, dus vooraf reserveren is zeker verstandig. Zeker in het weekend!

Een andere beperking waar we mee te maken hebben is onze biervoorraad. Deze kan door de maatregelen niet meer zo groot en gevarieerd zijn als dat jullie van ons gewent zijn! Doordat wij een maximale capaciteit van 30% gaan hebben, is de bieromloopsnelheid ook anders. En omdat wij graag zo vers mogelijk bier schenken en niet te veel willen weggooien, beginnen wij met minder tapbieren alsook minder vaste bieren op fles/blik. Dit zal veranderen naarmate de maatregelen versoepelen.

De winkel blijf "open". Je kunt dus ook bij ons terecht voor je biertjes voor thuis. Laat een growler vullen met vers getapt bier of zoek een flesje of blikje uit in onze "winkel-koelkast". Als gast kun je ter plekke natuurlijk ook een bier uit de winkel kiezen om aan tafel geserveerd te krijgen. Er zal dan een opslagprijs worden berekend op de winkelprijs.