HOPHOUSE BEER
 
 

PROEFLOKAAL 'T HOPHUYS

...of gewoon Het Hophuys en The Hop(house) bij onze Amerikaanse vrienden!

Proeflokaal 't Hophuys is ontstaan uit puur toeval of noodzaak. Na/tijdens exploitatie van ons speciaal bieren café nabij het Station in Sittard kwam plotseling het pand op de huidige locatie vrij en hebben wij meteen besloten om er naartoe te "verhuizen". Er moest wel nog veel gebeuren om van de voormalige brillenwinkel een café te maken. Met behulp van goede en handige vriend Rene Mattheij werd de casco ruimte binnen tien dagen omgebouwd tot proeflokaal. Er is natuurlijk nog heel veel verandert en aangepast de afgelopen jaren en ziet het er heel anders uit dan tijdens de opening in April 2017. Maar, "niet voor het een of het andere", een ding is nog hetzelfde. Onze vriend Rene.

OPENINGSTIJDEN

De afgelopen 18 maanden hebben natuurlijk veel impact gehad op de samenleving én de horeca. Zo ook op de openingstijden van onze branche. Terwijl we tijdens de lockdown nog als bierwinkel fungeerde of helemaal gesloten waren, hebben de openingstijden nadien flink geschommeld in lijn met de instructies van de overheid. Momenteel zijn onze openingstijden:

  • Ma/Di gesloten
  • Wo/Do 18:00-00:00
  • Vr/Za 12:00-00:00
  • Zo 14:00-20:00


 

WERKEN BIJ 'T HOPHUYS

 

Wij zijn vaak op zoek naar enthousiaste collega's die net zo veel van craft bier houden als wij. Alhoewel het natuurlijk handig is als je ervaring hebt, is dit niet strikt noodzakelijk. Zoek je een leuke (bij)baan in een horeca zaak waar de gast op nummer 1 staat, waar het niet om massa productie gaat, maar goede service, kwaliteit en happy klanten. Stuur ons dan een mailtje en wie weet sta jij binnenkort achter de coolste bar van Sittard.

Wij bieden flexibiliteit, interne (en eventueel externe) opleiding, personeelskorting en een goed salaris.