FORTUNA OP TV  |  en andere wedstrijden...

Fortuna Sittard

Al geruime tijd kun je bij ons naar het voetbal komen kijken. Vooral de uitwedstrijden van Fortuna Sittard zijn vaak populair omdat toch niet iedereen mee gaat (of mee kan gaan) naar deze uitwedstrijden. En als uitwedstrijden bezoeken al vaak moeilijk was, zo wordt het bezoeken van thuiswedstrijden niet veel makkelijker komend seizoen.... Door alle Corona maatregelen is het aantal toeschouwers dat naar wedstrijden mag beperkt en gelden er strenge maatregelen als je er bent. Lukt het je niet om naar het stadion te gaan, dan zul je toch genoegen moeten nemen met TV.

De wedstrijden bij 't Hophuys kijken? Dat kan.

Door de Corona maatregelen en beperkingen zullen wij ons echter ook moeten aanpassen. Voor elke wedstrijd hebben wij maximaal 26 zitplaatsen die vooraf gereserveerd moeten worden. Net zoals bij de wedstrijden zelf, zullen wij hier ook schema's voor opzetten (dus je kunt niet meteen voor alle wedstrijden een plaats reserveren). Wij zullen via onze Facebook pagina aangeven wanneer er voor een (of twee) wedstrijden een plaats gereserveerd kan worden.

Reserveren:

  • Zodra wij op Facebook aangeven dat je voor een wedstrijd (Thuis of Uit) een plaats kunt reserveren, dan kun je dit doen via EMAIL. (info@hophuys.nl). Dit kan niet via Facebook of app of aan de bar, dus enkel via Email. Stuur ons een mail met je naam, adres, welke wedstrijd én je mobiele telefoonnummer. Je kunt maximaal 1 plaats reserveren (dus iedereen moet voor zichzelf reserveren)
  • Uiterlijk één week voor de betreffende wedstrijd zullen wij de plaatsen toekennen. Wij verwachten dat er vaak meer vraag dan aanbod zal zijn, dus wij zullen enkel de mensen die een plaats hebben terug mailen. Krijg je van ons geen mail, dan heb je helaas geen geluk gehad. Hophuys "MEMBERS" krijgen voorrang, terwijl alle overige beschikbare plaatsen verdeeld worden op basis van de datum/tijd van je aanvraag (dus wie het eerst komt, die het eerst maalt).
  • "Tickets" voor een plaats kosten €10. Dit is echter een soort van borg en het bedrag wordt achteraf in mindering gebracht van je genuttigde consumpties tijdens de wedstrijd. Nadat wij je plaats bevestigen krijg je ook het verzoek om deze €10 te betalen. Pas als wij je plaats hebben bevestigd en het bedrag hebben ontvangen, dan is je plaats verzekerd. (Het bedrag wordt niet gerestitueerd als je niet komt opdagen of als je geen consumpties nuttigt tijdens de wedstrijd. Nuttig je minder consumpties dan de waarde van het ticket, dan krijg je het verschil niet terug betaald. Indien je 24 uur of langer voor de wedstrijd afzegt, dan verzetten wij dat ticket naar een volgende/andere wedstrijd)
  • Op de dag van de wedstrijd zal je plaats 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd beschikbaar zijn.
  • Let op! Ook bij ons worden de regels die door de overheid op advies van het RIVM gesteld worden nageleefd. Dat betekend net als in het stadion dat er niet mag worden gejuicht of gezongen. Je blijft zoveel mogelijk op je plaats zitten en staat enkel op om naar het toilet te gaan of om buiten te roken. Roken kan buiten enkel aan het voor rokers gereserveerde tafeltje. Hier kunnen maximaal twee mensen tegelijk roken. Is dit tafeltje bezet, dan kun je buiten het terras op straat roken. Verder vragen wij je om advies van personeel te volgen en respecteren. Wij handhaven op de gestelde maatregelen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te dammen én om een boete, ter hoogte van €4,250 van de overheid te voorkomen! Bij het niet naleven van de regels kunnen wij je vragen om het café te verlaten en zelfs toekomstige toegang tot het café te ontzeggen.


Andere Wedstrijden

Wij zullen ook met regelmaat andere voetbalwedstrijden op TV laten zien. Er zal dan, op een enkele uitzondering na, niet gereserveerd hoeven worden. Zorg wel dat je een zitplaats hebt en je houd aan de regels van de overheid.