HOPHOUSE BREWING

Onze ambitie is om zoveel mogelijk eigen bieren op de markt te zetten onder de naam Hophouse Brewing. Na het verkopen van memberships (onze vorm van crowdfunding) hebben we geld ingezameld om het project te starten. De memberships zijn jaarlijks verkrijgbaar en hebben vele voordelen. De volgende serie memberships gaan medio september in de verkoop. Hier later meer over.

De bieren die wij op de markt zetten zijn van eigen receptuur en ontwikkeling. Zodra we blij zijn met ons recept gaan we ze als "huurbrouwer" produceren bij een bestaande brouwerij die voldoende capaciteit voor ons heeft. Om niet al té veel bier te produceren (zeker in het begin, want het moet ook verkocht worden) zoeken wij vaak een micro brouwerij die ook een batch van 500 liter kan produceren (vaak is het  minimal 1,000 of 2,000 liter). Deze hebben we voor ons eerste bier gevonden in Brouwerij Het Gulden Spoor.

Het bier dat nu op de markt is, is een Imperial Porter van 9% abv met vanille, kersen en Rousseau chocolade. Absurd Darkness.

Het bier is bij Proeflokaal 'T Hophuys exclusief op tap  verkrijgbaar, Hij is tevens te koop in 33cl flesjes voor thuis. Je kunt de flesjes kopen bij 'T Hophuys en de betere bierwinkel/slijter.

VOOR CAFÉS, BIERWINKELS EN SLIJTERS

Wil je als café, slijter of winkel graag onze Absurd Darkness verkopen, stuur ons dan even een mailtje op info@hophuys.nl. Zolang de voorraad strekt kunnen wij Absurd Darkness bij jullie bezorgen (vanaf 24x33cl). Bij meerdere dozen afname is bezorging door heel Zuid-Limburg gratis. Lig je buiten deze regio, geen probleem. Laat iets weten en we zien wat we kunnen doen! Maar ben er snel bij, want deze voorraad zal er niet eeuwig zijn...


  • Absurd Darkness Etiket