DE BOTTLESHARE CLUB

Bij voldoende aanmeldingen en onder voorbehoud van eventuele andere evenementen is er iedere laatste zaterdag van de maand een bottleshare. Je neemt dan je eigen bier mee naar ons proeflokaal en deelt die met andere craft bier liefhebbers. Simpel...

Let Op!!! Door de welbekende Covid-19 maatregelen en beperkingen is het verplicht om je vooraf aan te melden voor onze bottleshare. Wij kunnen dan rekening houden met het aantal mensen en de tafelindelingen maken. Tevens, om te voorkomen dat iedereen gaat lopen en staan (wat natuurlijk niet mag) zullen wij in overleg met jullie de bieren inschenken en serveren.

Hoe werkt de bottleshare? Heel eenvoudig. Je neem zelf een prachtig exemplaar mee naar ons proeflokaal, geeft het bier af aan de bar en wij doen de rest... Je mag maximaal twee verschillende bieren meebrengen (ofwel twee bieren van 65/75cl of twee bieren van meerdere kleine flesjes zoals 2 of 3 van 25/33cl). Wij zorgen voor de proefglaasjes, water om tussendoor te drinken en een kaas/worst plankje. Voor dit betaal je per share een bedrag van €10.

Verwacht geen goud in ruil voor koper... Er zijn geen verplichtingen in welk soort bier je mee moet nemen, maar hou er rekening mee dat als je zelf bieren meeneemt uit de lokale supermarkt of bieren met een Untappd rating van 2,5, dat anderen dan ook niet graag met je zullen "sharen"!

Inschrijven/reserveren voor de bottleshare kan door ons een privé bericht te sturen op facebook of een email. Je deelname staat pas vast als wij dit bevestigd hebben