HOPHOUSE BEER
 
 

TASTE TOGETHER - LIVE TASTING

Zaterdag 13 maart 2021 - 20:00-22:30

Landelijke online bierproeverij met 6 nieuwe, nog niet (in Nederland) eerder uitgebrchte bieren van top brouwerijen Frontaal (NED), De Moersleutel (NED), Puhaste (EST), Amundsen (NOR), Bakunin (RUS) en Basqueland (ESP).

Er is ook vertier in de vorm van een bierquiz, DJ, live muziek, kruiswoordpuzzel, virtuele brouwerijbezoeken en intervieuws.

Het pakket kost €39,75

BESTELLEN

Je kunt jezelf verzekeren van zo'n pakket door het te bestellen via email, WhatsApp of Facebook PB. In persoon kan ook ook wanneer je onze hopshop bezoekt. Bestellen kan tot het einde van deze maand (februari) en je bestelling staat vast wanneer wij je bestelling hebben bevestigd.Wanneer je besteld, geef ons dan even je mobiele nummer zodat wij een bericht kunnen sturen over het afhalen/bezorgen en betalen van het pakket.

Wij verwachten de pakketten tegen de tweede week van maart in huis en zullen dan een tweetal afhaalmomenten opzetten. Bezorgen kan natuurlijk ook tegen een meerprijs afhankelijk van waar je woont. Bezorgen kan in de gehele westelijke mijnstreek!

Een aantal dagen voor sluiting van het bestelmoment plaatsen wij een lijst van de deelnemers die bij ons besteld hebben hier op onze website. Dit is je laatste moment om te checken dat je erbij zit. Staat je naam er niet bij en hebben wij je bestelling gemist, dan kunnen we dat nog rechtzetten.


DEELNEMERSLIJST HOPHUYS (pijldatum 2 maart)

Jeroen Loos

Sifra Hendrix

Emilio Garza

Daniel Salazar

Luc Keulen

Dennis Evers

Ricky Griffin

Etienne Marell

Dennis Wijnants

Jack Geurts

Milko Starremans

Wibo Biermans

Farid Engemann

Camiel Rodigas

Chris Heck

Martijn Weijman

Jack Berkmans

Jurgen Paradis

Heinz Siegl